Bussresa till Så som i himmelen På Oscarsteatern 13-14 mars 2020

Bussresa till Så som i himmelen på Oscarsteatern  13-14  mars 2020

2 dagsresa

2 dagars bussresa till Så som i himmelen På Oscarsteatern 13-14 mars 2020

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter.

Torsdag

Vi tar plats i den bekväma turistbussen och påbörjar resan mot Stockholm. Utmed vägen stannar vi där det finns möjlighet att fika. Vid ankomsten till Stockholm checkar vi in på Clarion Hotel Amaranten som ligger på trevliga Kungsholmen. På överenskommen tid tar bussen oss till Oscarsteatern och musikalen Så som i himmelen.

Fredag

Vi äter frukost på hotellet och därefter lastar vi in våra väskor i bussen. Därefter får vi dagen att shoppa loss innan vi åter plats i bussen och återvänder till våra hemorter.

RESFAKTA

Avresa: 13 mars, 2 dagar

Ingår: Bussresa, logi i tvåbäddsrum med frukostbuffé, musikalbiljett

Pris:  1 990 kr

Tillägg: Enkelrum 430 kr

 

 Vid digital bokning sparar vi namn och  mailadresser för kommande utskick av information och erbjudande.

Antal platser

Fakturera till

Vid frågor kontakta oss på telefon

ATB Busstrafik                   Rydaholms Buss                Schulz Resor

0472-124 00                         0472-202 70                         0370-33 60 10