2 dagars bussresa till Så som i himmelen På Oscarsteatern 30-31 mars 2019

2 dagars bussresa till Så som i himmelen På Oscarsteatern 30-31 mars 2019

2 dagsresa

2 dagars bussresa till Så som i himmelen På Oscarsteatern 30-31 mars 2019

Följ med oss på en härlig weekend till Stockholm med den kritikerrosade musikalen Så som i Himmelen som spelas under våren på anrika Oscarsteatern i Stockholm.

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – musikalhistoria har skrivits. En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår, och kärlek börjar spira. Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som Kristina från Duvemåla och Chess. Ensemblen har lovordats för sina skådespelar- prestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Björn Kjellman/ Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter.

Lördag
Vi tar plats i den bekväma turistbussen och påbörjar resan mot Stockholm. Vi tar en paus utefter vägen där det finns möjlighet att fika. Vid ankomsten åker vi direkt till det centralt belägna Hotel Birger Jarl och sedan finns det lite tid under eftermiddagen att shoppa eller äta något gott. På en bestämd tid tar bussen oss till Oscarsteatern och efter föreställningen kör den oss åter till hotellet.

Söndag
Efter en skön sovmorgon står hotellets fina frukostbuffé uppdukad. Vi får en stund under förmiddagen att njuta av vår huvudstad innan bussen vänder mot Småland vid 13-tiden. Även på hemvägen stannar vi för en paus innan vi framåt kvällen når våra hemorter.

2 250 kr

2 dagar
Avresa: 30/3 – 31/3
Enkelrumstillägg: 300 kr
Avbeställningsskydd: 100 kr
Ingår i resan
  • Bussresa
  • Del i tvåbäddsrum med frukost
  • Musikalbiljett
  • Reseledare

Välkomna att boka via telefon 0472-124 00 eller via formuläret.

Vid digital bokning sparar vi namn och  mailadresser för kommande utskick av information och erbjudande.

Antal platser

Fakturera till