Lördag 31 juli är det äntligen dags för en resa till Tyskland igen och på Scandlines Bordershop har man laddat med varor och erbjudanden. Viktigt är dock att vi noga följer gällande rekommendationer.

Observera att resan endast är för fullvaccinerade och att intyg måste medföras. Mer information om hur du får ditt intyg hittar du på covidbevis.se.

Vännerna på ATB Busstrafik AB

Bussresa till Bordershopen

Följ med på vår populära shoppingresa till Puttgarden och Scandlines Bordershop. Här hittar vi ett stort sortiment av öl, vin och sprit men även godis, snacks och choklad. Bordershopen har även nordens största sortiment av whiskey med allt du kan önska dig från det skotska höglandet till Japans snöbeklädda berg. Varför inte samla ihop vännerna eller arbetskamraterna för en trevlig dag tillsammans!

Avresa tidig morgon från Växjö via Alvesta och Ljungby för färd söderut mot färjan i Helsingborg. Överfarten tar ca. 20 min. Vi fortsätter genom Danmark till Rödby och färjan som tar oss till Tyskland. Vid Bordershopen stannar vi i 2 timmar så att vi hinner ta del av alla erbjudanden i butikens 4 våningar. När allt sedan är inlastat i bussen tar vi färjan åter till Danmark och kommer åter till Växjö ca. klockan 21.00

RESFAKTA

datum

31/7


FULLBOKAD

ingår i resan

Bussresa
100 kg lastvikt

Pris: 700 kr

avresa

04.45 Växjö, Pizza Hut Samarkand
05.00 Alvesta, Grusparkeringen vid ICA
05.30 Ljungby, Pendlarparkering Ljungsjöverken

information

Vi har ett väl fungerande märksystem så att ni får rätt varor vid hemkomsten

Glöm ej pass eller EU-legitimation

länkar

Boka resa till Bordershopen