Bussresor från Växjö till Bordershoppen i Puttgarden

Bussresor från Växjö till Bordershoppen i Puttgarden

Bussresor från Växjö till Bordershoppen i Puttgarden, Har du/ni inte provat våran populära Shoppingresa till Bordershoppen i Puttgarden ännu, föreslår vi att du samlar ihop kompisgänget eller arbetskamraterna och bokar en tur tillsammans.

När går resan?

Du väljer enkelt vilket datum du vill åka i bokningsformuläret nedan, Vi har avgångar lördagar, då åker vi tidigt på morgonen och är borta hela dagen.

Bussresan  utgår från Växjö kl 04.45 ( Pizza Hut Grand Samarkand) och vi tar oss via Alvesta med upphämtnig kl 05.00 (vid grusparkeringen mellan Folketshus och ICA) I Ljungby är det pendlarparkeringen Ljungsjöverket som är upphämtningsplats ca kl 05.30, för att sedan ta E4:an vidare ner mot Helsingborg. Första färjan över till Danmark tar ca 20 minuter.  Sedan väntar ca 2 timmars färd till nästa färja. När vi kommer fram till Bordershoppen i Puttgarden är uppehället för shopping och lastning 1,5-2 timmar. På resan bjuder vi på kaffe, vi hälsar nya och gamla resenärer välkomna till denna populära resa. Beräknad hemkomst till Växjö är ca kl 21.00.

Pris och Viktinformation

Pris 650 kr/person

i priset ingår bussresa och en lastvikt på 100 kg/plats

Vi har ett väl fungerande märksystem så att ni får rätt varor vid avlastningen.

På denna resa är det viktigt att ni har med pass eller gilltigt EU legitimation.

Puttgardenresa

Telefon

Antal platser

Välj Datum

Välj Påstigningsplats

Jag vill gärna ha information om kommande resor.