fbpx Skip to main content

MC-mässan i Stockholm

Helgen 27-28 januari kickar vi igång MC säsongen 2024 med en resa till MC-mässan, som efter några års uppehåll äntligen är tillbaka på Stockholmsmässan i Älvsjö. Här finns alla stora mororcykeltillverkare på plats med sitt modellprogram och nyheter. Men du hittar även massor av tillbehör som kläder och hjälmar, få inspiration till spännande resor och träffa vännerna från alla märkesklubbar.

Lördag
Vi lämnar Småland tidigt på morgonen. Vi tar en paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika innan vi kör den sista biten till MC-mässan och vårt hotell som ligger precis bredvid. Därefter förfogar var och en över sin tid bland motorcyklar, tillbehör och erbjudanden. När man känner sig klar är det bara att gå in på hotellet.

Söndag
Efter lite sovmorgon och Scandics goda hotellfrukost tar vi åter plats i bussen och framåt kvällen är vi åter i Småland.

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Talk
Älvsjö är ett trevligt område i södra delen av Stockholm. Här finns mysiga caféer, restauranger och grönområden. Här bor du perfekt, direkt intill mässan eller när du ska på evenemang på Globen eller...