Oktoberfest i Bremen 18-20 oktober 2019

Oktoberfest i Bremen 18-20 oktober 2019

Häng med oss och tillbringa några mysiga dagar i den gamla Hansastaden Bremen. Här arrangeras, under de två sista veckorna i oktober, en av Tysklands äldsta folkfester, Bremer Freimarkt. Folk i alla åldrar går man ur huse för att delta i festen. I det stora öltältet på Bürgerweide råder Gemütlichkeit med underhållning, god mat och öl från hela Tyskland

Fredag 18/10
Avresa från hemorten på morgonen. Via färjorna i Helsingborg och Rödby kommer vi till Tyskland. Färden fortsätter sedan genom Nordtyskland och tidig kväll når vi Bremen och checkar in på vårt hotell, som ligger mycket centralt. På kvällen har vi nära till det stora festivalområdet för mat, dryck och skön oktoberfeststämning.

Lördag 19/10
Freimarkt erbjuder sedan något för alla åldrar. Här finns bl.a. tivoli, mindre öltält, stånd som säljer korvar, små delikatesser och givetvis öl från hela Tyskland. I Bayerntältet, som rymmer 4 000 besökare, råder hög stämning med äkta tysk Gemütlichkeit. Vill man hellre ta det lugnare arrangeras lilla Freimarkt på torget.

Söndag 20/10
Efter frukost lämnar vi Bremen för denna gång. Givetvis hinner vi med lite shopping hos någon av gränshandlarna. Hemresan går sedan omvänt med färjan i Puttgarden och Öresundsbron. Framåt kvällen når vi åter Småland och våra hemorter.

Pris 2 890 kr/ person i 2 bäddsrum

3 dagar
Avresa: 18/10 – 20/10
Ingår i resan
  • Bussresa
  • Logi i tvåbäddsrum
  • 2 frukostar
  • Färjeavgifter
  • Vägskatter
  • Enkelrumstillägg: 650 kr
Avbeställningsskydd: 150 kr

Vi svarar gärna på frågor om resan

0472-12400 (Thomas)

info@atbbusstrafik.se

thomas@atbbusstrafik.se

Läs mer