fbpx

Om ATB Busstrafik

Idag ägs ATB Busstrafik AB av Peter Åstrand och Thomas Schulz. Två smålänningar med många års erfarenhet av att arrangera bussresor och vi driver vårt företag med envishet, kvalitetsmedvetenhet och stort personligt engagemang. Tillsammans med våra duktiga chaufförer och reseledare brinner vi för att arrangera trevliga, innehållsrika och prisvärda resor vad gäller allt från busstransporten med vännerna till långresan ut i Europa. 

Tillsammans gör vi resan grönare!

Att åka tillsammans i en buss är bland det mest miljövänliga sätt som finns att resa på. Under många års tid har vi på ATB Busstrafik arbetat för att minska vår miljöpåverkan. Vi utbildar kontinuerligt våra chaufförer i miljövänlig körning och moderniserat våra bussar där vissa delar körs på HVO och andra på Preem Evolution Diesel som idag består av minst 50% förnybar råvara och minskar koldioxidutsläppen rejält. Som researrangör är det viktigt att ta ansvar och hela tiden arbeta aktivt med hur vi kan reducera vår miljöpåverkan. Utifrån visionen att arbeta målmedvetet för en miljöeffektiv drift och hållbar utveckling.
Vi är alla ansvariga för vår framtid och miljö.

Offertförfrågan

Vill ni göra en resa med företaget, personalklubben, föreningen, församlingen, skolklassen eller seniorföreningen? Kontakta då oss på ATB Busstrafik! Vi har stor erfarenhet av att arrangera allt från dagsresor till flerdagarsresor i Europa. Vi har bussar i alla storlekar, samarbetar med de bästa hotellen, bra restauranger för goda middagar och har kontakter för biljetter till teatrar och shower.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med pris på transport eller en komplett resa!

Close Panel