fbpx

Saturday Night Fever

Vem minns inte de klassiska hitlåtarna Staying Alive, Night Fever, How deep is your love, Tragedy och Jive Talkin' från 70-tals filmen Saturday Night Fever med John Travolta I huvudrollen? Filmen som blev musikal har de senaste åren spelats på Broadway och West End. Nu kommer den äntligen till Stockholm. Så ta nu chansen och följ med oss till Chinateatern och 70-talets pulserande dansgolv!

Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva - åtminstone till nästa dag.

Lördag
Vi anländer till Stockholm vid 13-tiden. Vårt hotell Scandic Continental ligger mycket centralt vilket gör det lätt att upptäcka stan under eftermiddagen. 18.45 tar bussen oss till från hotellet till teatern och efter musikalen väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Söndag
I lugn och ro kan vi njuta av hotellets stora frukostbuffé innan vi vid 12.00 måste lämna våra rum. 13.00 lastar vi bussen och lämnar Stockholm för denna gång. På vägen stannar vi för en paus och framåt 18.30 är vi åter i Värnamo och 19.45 i Växjö.

RESFAKTA

Datum

20/3 2021, 2 dagar

Ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Parkettbiljett
Förmiddagsfika på uppresan

Pris: 2 490 kr

TILLÄGG

Enkelrum 650 kr
Avbeställningsskydd 100 kr

Avresa

Växjö, WTC 06.00
Alvesta, Folkets Hus 06.20
Rydaholm, Värdshuset 06.45
Värnamo, Stationen 07.30
Skillingaryd, Götaström 08.00
Vaggeryd, Preem 08.10
Jönköping, M2 Center 08.30

Hotell

På denna resa bor vi på fina Scandic Continental som har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Stadshuset och slottet ligger alla i närheten.

Boka resa till Saturday Night Fever

Offertförfrågan

Vill ni göra en resa med företaget, personalklubben, föreningen, församlingen, skolklassen eller seniorföreningen? Kontakta då oss på ATB Busstrafik! Vi har stor erfarenhet av att arrangera allt från dagsresor till flerdagarsresor i Europa. Vi har bussar i alla storlekar, samarbetar med de bästa hotellen, bra restauranger för goda middagar och har kontakter för biljetter till teatrar och shower.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med pris på transport eller en komplett resa!

Close Panel