Skidresa till Ischgl/Galtür

 

Skidresa till Ischgl/Galtür i Österrike

Skidresa till Ischgl/Galtür 12-23 mars 2019

Fenna Skidresa till Ischgl/Galtür erbjuder fantastisk skidåkning i ett av Österriker största och bästa skidsystem. I den vackra Paznaundalen ligger skidorten Ischgl. Det toppmoderna skidsystemet är beläget på mellan 2 000-3 000meters höjd, erbjuder mer än 23 mil sammanhängande pist med långa härliga blåa. röda och svarta pister. Ännu lite längre in i dalen, ca 9 km från Ischgl finner vi den genuina lilla alpbyn Galtür. Här känns bergen nära och alpkänslan infinner sig lätt. Vi bor på Sporthotel Post alldeles vid det lilla bytorget. Skidbussen går var 10:e minut från morgon till kväll så för den som uppleva Ischgls berömda after-ski är det inga problem.

Resan

Utresa: Fredag 15 mars (tid och plats står på ditt resebevis) Semesterkänslan infinner sig redan när vi tar plats i den bekväma turistbussen och kör söder ut genom Sverige. Vi gör ett stopp utanför Malmö innan vi passerar Öresundsbron påväg mot färjan i Rödby. Överfarten tar ca 45 minuter och det finns möjlighet att äta ombord. När vi anländer till Tyskland kör vi några timmar söderut innan vi gör ett kvällsstopp. Därefter påbörjar vi nattkörningen  och om allt går som planerat skymtar vi alperna tidigt på lördagsmorgonen. Ibland är dn del rum klara redan vid ankomsten. Fröjer det ordnas plats på hotellet för vårt bagage.

Hemresa: Fredag 22 mars

Vi lämnar våra rum på morgonen med hotellet tillhandahåller duschar så vi kan göra oss iordning inför resan. Vi äter sedan resans sista middag tillsammans innan vi tar plats i bussen vid 19-tiden. Hemresan går sedan omvänt utresan med beräknad hemkomst vid lunchtid på lördagen.

Resfakta

Avresa: 15 mars 9 Dagar

Ingår: Bussresa, 6 övernattningar med del i tvåbäddsrum, 6 frukostar, 7 middagar, färjor samt vägavgifter

Pris: Vuxna 8 950 kr

Tillägg: Enkelrum 900 kr, avbeställningsskydd 450 kr

Vid bokning erläggs 1 000 kr p.p i bokningsavgift. slutbetalning av resan sker 11 januari. Meddela ev. allergier och kostavvikelser vid bokningen.

Frågor om resan och bokning hanteras via tel 0370-336010

Vid digital bokning sparar vi namn och  mailadresser för kommande utskick av information och erbjudande.

Välkommen på en härlig skidvecka i Österrike