Tjejmilen i Stockholm

Varje år i månadsskiftet augusti-september samlas ca. 30 000 tjejer från hela landet i Stockholm för att springa milen ute på Djurgården. Sedan starten 1984 har loppet blivit landets största idrottsevenemang för kvinnor. Kom igen nu tjejer! Samla ihop gänget och börja träna och följ sedan med oss till Stockholm på en härlig weekendresa där ni även hinner shoppa, umgås och ha riktigt roligt tillsammans.

Fredag
Under morgonen tar vi plats i bussen och reser norrut. Vi stannar för en fikapaus utmed vägen. Vid ankomsten till Stockholm åker vi till Danicahallen för att hämta ut nummerlapparna till Tjejmilen. Därefter tar bussen oss till hotellen för incheckning

Lördag
En riklig hotellfrukost inleder dagen innan bussen tar oss till startplatsen vid Gärdet. Klockan 13 går starten för milen utmed de vackra vägarna på Djurgården. När alla kommit i mål går bussen tillbaka till hotellet och vi får ytterligare en rolig kväll i Stockholm.

Söndag
Som vanligt stor hotellets stora goda frukostbuffé uppdukad på morgonen. Vid 10-tiden lämnar vi våra rum och packar in väskorna i bussen. Sedan får vi några timmar för shopping innan vi vid 14-tiden återsamlas vid Slottsbacken och påbörjar hemresan. Efter ett stopp på vägen kommer vi åter till Värnamo vid 20-tiden och Växjö 21.15.

Stockholm public transport boat

RESFAKTA

Datum

3 september 2021, 3 dagar

Ingår

Bussresa
2 övernattningar med del i tvåbäddsrum
3 frukostar

Pris: 3 290 kr

tillägg

Enkelrum 1 750 kr
Avbeställningsskydd 100 kr

Avresa

Växjö
Alvesta
Rydaholm
Värnamo

hotell

atb_scandicpark

Scandic Park
På Scandic Park bor du mitt I city men ändå lugnt och hemtrevligt. Samtidigt som du har den stora parken Humlegården mitt framför hotellet, är det bara några minuters promenad till Stureplan med fashionabla Sturegallerian.

länkar

Boka resa till Tjejmilen