fbpx Skip to main content

Cinderella

Häng med på en härlig kryssning med Östersjöns kryssningsfartyg Cinderella! Ombord väntar underhållning av artister och trubadurer, matupplevelser i någon av restaurangerna, bra deals i taxfree-shopen eller en skön och avkopplande spa-upplevelse. Cinderella har något för alla!

Underhållning
I Étage dansar vi till de kända dansbanden, i Hornblowers Pub spelar trubaduren och vi sjunger med i alla goa hits, i Bottega Winebar kan vi dricka ett gott vin och lyssna på den duktiga pianisten och i Café Melody njuter vi av ett glas bubbel eller en god öl och låter oss underhållas av kryssningsvärden.

Ombord på Cinderella är maten halva nöjet….
Svenska Kocklandslagets buffé står alltid uppdukad. Här äter du så mycket du vill och vin, öl, läsk och kaffe ingår i priset. Men det finns så mycket mer.  Varför inte unna dig en skaldjursplatå i restaurang Seaview eller en nygrillad köttbit i Oceans Grill. Boka din middag samtidigt som resan för bästa pris och garanterad plats i restaurangen.

Taxfree - det flytande shoppingparadiset
Här fyndar du allt från dofter och goda drycker till kläder och sötsaker och som en extra service kan du få öl, vin och cider nedskickat till bussen så du slipper bära.

Spa & relax
I Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu, hälsobar och spashop. I entréavgiften ingår dessutom en badritual med Babor-produkter. Ni bokar era SPA-behandlingar i samband med er bokning.

Sätt färg på din tillvaro och boka en kryssning med Cinderella!

Följ länken här och boka din resa hos våra kompisar, Åsa och Jonas, på ErTur.

Fritextsökning
Kontakta oss
Besöksadress:
ATB Busstrafik AB
Sjögatan 2
342 34 Alvesta
Postadress:
ATB Busstrafik AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd