fbpx Skip to main content

Tjejmilen i Stockholm

Tjejmilen har sedan starten 1984 blivit landets största idrottsevenemang för kvinnor med över 30 000 anmälda. Samla ihop tjejkompisarna och häng med oss på en weekend till Stockholm där ni även hinner shoppa, umgås och ha riktigt roligt tillsammans.

Fredag
Under morgonen tar vi plats i bussen och reser norrut. Vi stannar för en fikapaus på vägen. Vid ankomsten till Stockholm åker vi direkt till vårt hotell Scandic Park, som ligger vid Humlegården nära Stureplan. Bussen går sedan ut till Danicahallen för att hämta nummerlapparna till Tjejmilen.

Lördag
En riklig frukost inleder dagen. Klockan 13 går starten för milen utmed vackra vägar på Gärdet och Södra Djurgården. När alla kommit i mål väntar sedan ytterligare en rolig kväll i Stockholm.

Söndag
Som vanligt står Scandics stora goda frukostbuffé uppdukad på morgonen och därefter packar vi bussen vid 10-tiden. Sedan får vi några timmar för shopping innan vi vid 14-tiden återsamlas vid Slottsbacken och påbörjar hemresan. Efter ett stopp på vägen kommer vi åter till Småland och Värnamo vid 20-tiden.

Teknisk arrangör Schulz Resor AB

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Park
På Scandic Park bor du mitt i city men ändå lugnt och hemtrevligt. Samtidigt som du har den stora parken Humlegården mitt framför hotellet, är det bara några minuters promenadväg till Stureplan med fa...
Resekalender
11/5Bordershopenfrån 850:-
Kontakta oss