fbpx

Samla vännerna, kollegorna, medlemmarna

– Nu kör vi! Nästa stopp – Dit ni vill.

ATB Busstrafik vänder du dig till när du vill sy ihop något riktigt minnesvärt kring kickoffen, konferensen, föreningsresan, junior- eller seniorresan. Vårt recept är enkelt. En buss. Ett gäng vänner. En gnutta äventyr, en skopa skratt och generöst med upplevelser. Hos oss bokar du gruppresor för vännerna, företaget och föreningen. Det kan vara korta resor, långa resor, utlandsresor, resor med skräddarsytt program, resor med enbart boende och transport – vi finns här för er och ordnar allting som ni vill ha det. Det är det bästa vi vet så ni kan räkna med att bli mycket väl omhändertagna.

ATB Busstrafik gruppresor

Företag och personalklubbar
Vi hjälper er med kompletta arrangemang för kickoff, konferens, teambuilding eller kanske det viktigaste av allt – komma ut och ha roligt tillsammans. Varför inte hitta på någon rolig aktivitet såsom adrenalin höjande go-cart, utmana sig själv på en höghöjdsbana eller laga mat tillsammans. Kombinera med en härlig övernattning med god middag och kanske en härlig show. Vi samarbeta med alla stora hotellkedjor och har fina kontakter för biljetter.
Kontakta oss så återkommer vi med ett roligt förslag!

ATB Busstrafik grupper

Seniorer
På ATB Busstrafik har vi, under många år, samarbetat med olika seniorföreningar såsom SPF, PRO och Aktiva Seniorer. Tillsammans med er ordnar vi den trevliga dagsresan med god mat och intressanta besök. Varför inte besöka Blekinge och byta bussen till en mysig båtfärd på Nättrabyån eller kanske göra en vingårdsvandring med provning hos någon av vinbönderna på Österlen? Hos oss finns gott om idéer. Eller varför inte en långresa? Möt våren i Holland med de vackra tulpanerna, besök en storstad som Berlin fylld med intressant nutidshistoria, Polen runt, Normandie med landstigningen och calvados. Här finns gott om kunskap och erfarenhet.
Välkomna till oss på ATB Busstrafik AB

ATB Busstrafik seniorresor

Församlingar
Under många år har vi haft förmånen att få samarbeta med många församlingar och arrangera konfirmandresor till bl.a. Berlin, Gdansk och Krakow. Förutom att ungdomarna har väldigt roligt tillsammans blir det en spännande lektion i nutidshistoria och varför den är så viktig att känna till. På våra resor till Berlin har vi gjort en rundtur i staden, besökt koncentrationslägret Sachsenhausen, Spår 17, Svenska kyrkan m.m. Slå oss en signal så hjälper vi er att göra konfirmandresan till en minnesvärd upplevelse.

atb_berlin

Skolklasser
Slutar ni 6:an, 9:an eller gymnasiet? Vill ni göra något roligt tillsammans innan ni skiljs åt? Kontakta oss så hjälper vi er med en rolig resa. En dag i Göteborg med Paddan, Universeum och...naturligtvis Liseberg eller en flerdagarsresa till Stockholm med kanske ett besök i Riksdagshuset, TV, Cosmonova och Grönan. Vi hjälper er med hela resan med allt från transport, lämpligt boende på hotell eller vandrarhem, biljetter och bokningar till olika studiebesök. Men var ute i god tid med planeringen av er resa så ni får den precis som ni vill ha den!

Offertförfrågan

Vill ni göra en resa med företaget, personalklubben, föreningen, församlingen, skolklassen eller seniorföreningen? Kontakta då oss på ATB Busstrafik! Vi har stor erfarenhet av att arrangera allt från dagsresor till flerdagarsresor i Europa. Vi har bussar i alla storlekar, samarbetar med de bästa hotellen, bra restauranger för goda middagar och har kontakter för biljetter till teatrar och shower.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med pris på transport eller en komplett resa!

Close Panel