fbpx Skip to main content

Skidresa till Dolomiterna v8

Skidresa till Dolomiterna v8 2024

Boka din vintersemester till härliga Predazzo i Italien. Predazzo är beläget i nordöstra Italien. Det vackra Dolomiterna 1,014 m.ö.h. är mest känd som en skidort. Fiemmedalen är en av de viktigaste och det mest välkända vinterområdet av Dolomiternas alpina miljö.  Snön, solen och de höga bergen gör Italien oförglömligt!  Upplev Italien på skidor i 9 dagar.

Fredag
Avresa på fredagsmorgonen och under dagen färjar vi över till Tyskland, då brukar det vara lagom att äta middag på båten. Ombord på bussen finns det dryck och korv för den som önskar. En film kanske skulle passa att titta på innan vi släcker för natten.

Lördag
På morgonen är vi framme vid vårt resmål Predazzo och hotellet vi skall bo på under denna resa. Frukosten väntar på oss när vi kommer, så att vi får en bra start innan vi ger oss ut i backarna. Hotellet har ett bra läge och ligger mitt i centrum. Denna första dag åker vi till Ski Center Latemar som ligger ca 5 minuter från hotellet. På kvällen samlas vi sedan till resans första gemensamma middag.

Söndag
Klockan 08:30 avgår bussen till Alpecermis. Beräknad tid för retur 16:30

Måndag
Klockan 07:45 avgår bussen till Campitello. Beräknad tid för retur 16:30

Tisdag
Klockan 08:00 avgår bussen till San Pellegrino. Beräknad tid för retur 16:30

Onsdag
Klockan 08:00 avgår bussen till Alpe Lucia.Beräknad tid för retur 16:00

Torsdag
Idag får ni välja ett system som vi skall åka till.

Fredag
Idag är sista skiddagen, avresa till Latemar 08:15 och tar er till hotellet på egen hand.Sedan är det dags att duscha och packa, vi skall även äta middag innan vi åker maten serveras ca 17:00. Och vi lämnar denna underbara skidort för att påbörja vår resa hem ca 18:00

Lördag
På morgonen är vi framme i färjelägret Rostock, vi försöker att handla lite billiga varor innan vi tar oss till färjan. Här vi får tillfälle att fräscha upp oss och äta frukost ombord. Färden går vidare genom Danmark där vi tar nästa färja till Helsingborg och Sverige. Nu återstår bara de sista milen innan vi är hemma på eftermiddagen.

Pris fr. 9.990 kr

I resans pris ingår: Bussresa, 6 övernattningar med del i dubbelrum, 7 frukostar, 7 middagar, färjeöverfarter samt vägavgifter.

Boka din resa på denna länk till Hovslätts Bussresor.

Teknisk arrangör Hovslätts Bussresor AB

Fritextsökning
Resekalender
11/5Bordershopenfrån 850:-
Kontakta oss
Besöksadress:
ATB Busstrafik AB
Sjögatan 2
342 34 Alvesta
Postadress:
ATB Busstrafik AB
Kyrkvägen 2
333 71 Bredaryd